Νέα Μαγνησία, Θεσσαλονίκη Τηλ: 2310783346, 2310785083 | Όαση Βαρύπετρου, Χανιά Τηλ: 2821009698
hero image
 
 
 
     
     
  ΦΡΟΥΤΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Παπασταματάκης Α.Ε. Θεσσαλονίκη & Χανιά Κρήτης


Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες, τα οποία είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της υγείας και της ευεξίας μας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να τρώμε αρκετά φρούτα και λαχανικά στη διατροφή μας, μερικοί από αυτούς είναι ότι παρέχουν αντιοξειδωτική προστασία, βελτιώνουν την πέψη και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Στην εταιρεία μας “Παπασταματάκης Α.Ε.” μπορείτε καθημερινά να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από φρούτα και λαχανικά, εξαιρετικής ποιότητας και μοναδικής γεύσεις, τα οποία και δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι σας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 

ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕ


Με συνέπεια  & επαγγελματισμό, τροφοδοτούμε χονδρέμπορους, οπωροπωλεία, λαϊκές αγορές, super markets, ξενοδοχείων, νοσοκομείων, catering κ.α. στην Θεσσαλονίκη, στα Χανιά Κρήτης αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, διαθέτουμε υποκατάστημα μέσα στην Λαχαναγορά της Θεσσαλονίκης με φρέσκες μπανάνες, φρούτα και λαχανικά.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΦΡΟΥΤΑ
 
 
 
…και όποιο άλλο φρούτο επιθυμείτε!
ΛΑΧΑΝΙΚΑ
 
 
 
…και όποιο άλλο λαχανικό επιθυμείτε!
 
 
 
 
 
 
 
 

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Εξυπηρετεί άμεσα την Θεσσαλονίκη, τα Χανιά, όλη την Κρήτη και όλη την Ελλάδα.