Νέα Μαγνησία, Θεσσαλονίκη Τηλ: 2310783346, 2310785083 | Όαση Βαρύπετρου, Χανιά Τηλ: 2821009698
hero image
 
 
 
     
     
  Παπασταματάκης Α.Ε.
Ωριμαντήριο Μπανάνας Θεσσαλονίκη - Εμπόριο Φρούτων & Λαχανικών - Τροφοδοσίες Καταστημάτων Θεσσαλονίκη & Χανιά Κρήτη


H εταιρεία μας “Παπασταματάκης Α.Ε.” ιδρύθηκε ως ατομική επιχείρηση από τον Παναγιώτη Παπασταματάκη το 1968 με σκοπό την εμπορία εσπεριδοειδών και έδρα τα Χανιά Κρήτης. Αναπτύχθηκε δυναμικά και το 1986 μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία.

Το 1987 ανέπτυξε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Θεσσαλονίκη και το 1995 εισήχθη δυναμικά στην ωρίμανση μπανανών, ενώ συνεχίζει δυναμικά την δραστηριότητά της και στο εμπόριο φρούτων και λαχανικών. 
 
     
   
 
 
 
 
     
     
     
  Καθημερινά
 
 
στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, εξαιρετικής ποιότητας και μοναδικής γεύσεις, τα οποία και μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Για την προμήθεια της μπανάνας συνεργάζεται με τις εταιρείες Dole και Chiquita, επίσης έχει αποκλειστική διάθεση των μπανανών Del Monte καθώς και του Συνεταιρισμού Μπανανοπαραγωγών Κύπρου. 

Για να καλύψει τις ανάγκες σας σε φρούτα και λαχανικά, συνεργάζεται με επιλεγμένους καλλιεργητές από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμό, προκειμένου να σας εξασφαλίσει μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων και επάρκεια, καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Αρχή της εταιρείας από την ίδρυση της είναι η ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει, η συνέπεια σε κάθε συνεργασία, καθώς και ο διαρκής εκσυγχρονισμός της, προκειμένου να μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη.
 
   
Προμηθεύουμε
Η εταιρεία μας καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας της έχει συνεργαστεί και συνεργάζεται με:
  Χονδρέμπορους
  Οπωροπωλεία
  Λαϊκές αγορές
  Super Markets
  Ξενοδοχεία
  Νοσοκομεία
  Catering κ.α.
 
     
     
 
 
 
 
 

Μεταφέρουμε με ασφάλεια και αποθηκεύουμε τα προϊόντα μας στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, ελέγχοντας σχολαστικά την ποιότητά τους τόσο κατά την παραλαβή τους όσο και στην παράδοσή τους σε κάθε πελάτη - συνεργάτη μας. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στην Θεσσαλονίκη

διαθέτουμε ένα σύγχρονο ωριμαντήριο μπανάνας. Δραστηροποιούμαστε επίσης με το εμπόριο φρούτων και λαχανικών, ενώ διαθέτουμε και υποκατάστημα μέσα στην Λαχαναγορά της Θεσσαλονίκης με φρέσκες μπανάνες, φρούτα και λαχανικά.
 
   
Στα Χανιά

δραστηριοποιούμαστε με το χονδρικό εμπόριο φρούτων λαχανικών τροφοδοτόντας ξενοδοχεία, ταβέρνες, εστιατόρια κ.α. Διαθέτουμε επίσης συσκευαστήριο πορτοκαλιών, λεμονιών και αβοκάντο, για αγρότες που επιθυμούν να εξάγουν τα προϊόντα τους, ενώ δραστηροποιούμαστε και με την παραγωγή, την συσκευασία και την εξαγωγή λεμονιών και αβοκάντο. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Εξυπηρετεί άμεσα την Θεσσαλονίκη, τα Χανιά, όλη την Κρήτη και όλη την Ελλάδα.