Νέα Μαγνησία, Θεσσαλονίκη Τηλ: 2310783346, 2310785083 | Όαση Βαρύπετρου, Χανιά Τηλ: 2821009698
hero image
 
 
 
     
     
  ΩΡΙΜΑΝΤΗΡΙΟ ΜΠΑΝΑΝΑΣ
Παπασταματάκης Α.Ε. Θεσσαλονίκη


Οι μπανάνες είναι το δημοφιλέστερο φρούτο σε όλο τον κόσμο.Η γεύση του είναι μοναδική και η θρεπτική του αξία μεγάλη.

Η εταιρεία μας “Παπασταματάκης Α.Ε.” στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της στην Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται με την εισαγωγή μπανανών οι οποίες καλλιεργούνται στις χώρες της Λατινικής Αμερικής καθώς και την Κύπρο. Οι ποικιλίες μπανάνας που εισάγουμε στην Ελλάδα είναι η chiquita, dole, del monte και η Cyprus Bananas.

Μεταφέρουμε με ασφάλεια τις μπανάνες στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην Θεσσαλονίκη και ελέγχουμε σχολαστικά για την ποιότητά τους τόσο κατά την μεταφορά τους στις εγκαταστάσεις μας όσο και κατά την παράδοση στους πελάτες - συνεργάτες μας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 

ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕ


Η εταιρεία μας τροφοδοτεί καθημερινά μπανάνες σε χονδρέμπορους, οπωροπωλεία, λαϊκές αγορές, super markets, ξενοδοχείων, νοσοκομείων, catering κ.α. στην Θεσσαλονίκη, στα Χανιά Κρήτης αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 
 
     
     
     
  Τι πρέπει να γνωρίζετε
 
     
 
Οι μπανάνες είναι παχυντικό φρούτο; 
Το ακούμε συχνά ότι οι μπανάνες είναι παχυντικό φρούτο πράγμα το οποίο δεν ισχύει. Όλοι οι διαιτολόγοι στα διαιτολόγια που δίνουν στους πελάτες τους έχουν σίγουρα μία μπανάνα την εβδομάδα.  Η μπανάνα έχει 10 θερμίδες πιο πάνω από το μήλο και έχει πολλά καλά συστατικά όπου ο οργανισμός μας τα χρειάζεται. 

Οπότε μην φοβάστε ότι θα παχύνετε τρώγοντας μία μπανάνα την εβδομάδα. 
 
   

 
   
Πώς συντηρείται; 
Οι πράσινες μπανάνες ωριμάζουν σε θερμοκρασία δωματίου και για να διατηρηθούν ώριμες οι μπανάνες πρέπει να τοποθετηθούν σε δροσερό περιβάλλον.
 
   
Διατροφική Αξία
 
Θερμιδική αξία 89,0 kcal
Πρωτεΐνες 1,1 g
Υδατάνθρακες 20,6 g
από τους οποίους σάκχαρα 14,7 g
Λιπαρά 0,3 g
από τα οποία κορεσμένα 0,1 g
Χοληστερόλη 0,0 mg
Φυτικές ίνες 2,3 g
Νάτριο 1,0 mg
Βιταμίνη C 10,4 mg
Β-καροτένιο 47,0 µg
Βιταμίνη B9 21,5 µg
Ασβέστιο 6,5 mg
Μαγνήσιο 28,5 mg
Σίδηρος 0,3 mg
 
     
     
 
 
 
 
 

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Εξυπηρετεί άμεσα την Θεσσαλονίκη, τα Χανιά, όλη την Κρήτη και όλη την Ελλάδα.